Böcker Skapa en ebok med Jutoh

Skapa en ebok med Jutoh

Eböcker är ett nytt format med nya sätt att nå läsarna. Lär dig hur man inkluderar smart marknadsföring direkt i eboken. Lär dig grunderna för att framgångsrikt nå svenska och utländska nätbokhandlare. Gör din ebok tillgänglig på de svenska biblioteken och få ersättning från första utlånet. Upptäck hur enkelt det är att göra eböcker av artiklar, noveller, krönikor, bloggposter, dikter, memoarer, handböcker, tidskrifter eller antologier.

Importera hela manuset i ett svep, redigera och spara en uppladdningsklar fil i eboksformat: epub eller Amazons mobi. Lägg med webblänkar, typsnitt, bilder, ljudfiler eller video i din ebok. Allt i ett, inga krångliga konverteringar med andra program.

Med den här boken gör du snabbt och enkelt en proffsig ebok tillgänglig över hela världen.

”Tina Backs kunskap inom eboksproduktion ligger flera steg före även de största förlagen i Sverige. Hon ser en potential för eböcker som få i Sverige.”
– Michael Norrman, grundare och CEO Booqla publiceringsverktyg för eböcker och tryckbara filer

Tina Back jobbar med eböcker i Sverige och USA sedan 2011. Hon designar eböcker åt förlag och jobbar som författare, grafisk designer och illustratör. Hon bloggar om bokproduktion och egenutgivning på www.egenutgivning.nordlitt.com

Utgiven 2017

  • ISBN 9789188684004 (Häftad)
  • ISBN 9789198156898 (Ebok)

Save

Save

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *